close
رزرو آنلاین هتل
تور چین
قوانین و اطلاعات مربوط به ویزای کار سوئد
loading...

مهاجرت به کانادا ، مهاجرت به استرالیا ، اقامت

عنوان : قوانین و اطلاعات مربوط به ویزای کار سوئد اطلاعات ویژه متقاضیان پناهندگی برای اینکه در طی مدتی که متقاضی پناهندگی هستید حق کار کردن داشته باشید باید دارای مدرکی بنام AT-UND مبنی بر عدم نیاز به دارا بودن اجازه کار باشید.…

قوانین و اطلاعات مربوط به ویزای کار سوئد

عنوان : قوانین و اطلاعات مربوط به ویزای کار سوئد

اطلاعات ویژه متقاضیان پناهندگی

برای اینکه در طی مدتی که متقاضی پناهندگی هستید حق کار کردن داشته باشید باید دارای مدرکی بنام AT-UND مبنی بر عدم نیاز به دارا بودن اجازه کار باشید. این اجازه در صورتی برایتان صادر می گردد که:

– اداره مهاجرت تخمین بزند که رسیدگی به درخواست پناهندگی شما بیش از چهار ماه به طول خواهد انجامید

– شما از طریق ارائه مدارک شناسایی دارای اعتبار هویت خود را اثبات کرده باشید. یک مدرک هویت معتبر می بایست نشان دهد که نامتان چیست، تاریخ تولدتان چه زمانی است و کشوری که تابعیت آن را دارا هستید چه کشوری است. مدرک هویت همچنین می بایست عکسدار بوده و از سوی مقامات ذیصلاح کشورتان صادر شده باشد.

چنانچه دارای شرایط بالا باشید مدرکی مبنی بر اینکه دارای AT-UND هستید در کارت “ال ام آ” شما درج خواهد شد. AT-UND بصورت معمول تا زمانی که کشور را ترک کرده و یا اجاره کار و اقامت بگیرید دارای اعتبار است.

چنانچه دارای AT-UND باشید می توانید خود را در نزدیکترین اداره کاریابی محل سکونتتان ثبت نام کنید. لیست مشاغل قابل درخواست و اطلاعات بیشتر در وب سایت اداره کاریابی سوئد موجود است.

 
کار در طی مدت زمانی که متقاضی پناهندگی هستید:

زمانی که کاری پیدا می کنید می بایست مدرک AT-UND خود را به کارفرما نشان دهید. کارفرمای شما موظف است به اداره مهاجرت اطلاع دهد که شما را به استخدام خود در آورده است. این گزارش به شعبه ای از اداره مهاجرت که نام شما در آن ثبت شده است ارائه می شود. چنانچه از اداره مهاجرت کمک اقتصادی دریافت می کنید موظف هستید که میزان درآمد خود را به این اداره اطلاع دهید. شما همچنین می بایست با اداره مالیات تماس گرفته و تقاضای یک شماره ملی موقت (Samordningsnummer) کنید. شما برای اینکه بتوانید بعدا و در صورت نیاز به تسلیم اجازه کار، ثابت کنید که در زمانی که متقاضی پناهندگی بودید کار کرده و مالیات پرداخت کرده اید به این شماره ملی موقت نیاز دارید. شما همچنین به شماره ملی موقت چنانچه بیمار شده و قادر به رفتن به سر کار نباشد جهت دریافت حقوق بیماری از صندوق بیمه احتیاج دارید.
امکان ارائه تقاضای اجازه کار

چنانچه به تقاضای پناهندگی خود پاسخ منفی بگیرید می توانید تقاضای اجازه کار تسلیم کنید. چنین تقاضایی را می توانید تنها از روزی که تصمیم اخراجتان قوت اجرایی پیدا کرده باشد ارائه کنید. یک تصمیم زمانی قوت اجرایی پیدا می کند که مدت سه هفته از زمانی که متقاضی پناهندگی از تصمیم اداره مهاجرت و یا دادگاه اطلاع حاصل نموده گذشته باشد. تصمیم دادگاه عالی مهاجرتی بلادرنگ دارای قوت اجرایی است. اگر یک متقاضی پناهندگی از تصمیم اتخاذ شده اعلام رضایت نماید نیز آن تصمیم بلادرنگ قوت اجرایی خواهد یافت.

 
اجازه کار در صورتی صادر می شود که:

– شما در زمان انتظار برای دریافت پاسخ خود حداقل بمدت شش ماه به کار اشتغال داشته اید و از زمان ارائه تقاضا تا یکسال دیگر نیز قادر به ادامه اشتغال خود باشید

– بتوانید از طریق آن کار مخارج زندگی خود را تامین نمایید

– دارای گذرنامه ای باشید که تا پایان زمان مجوز کاری دارای اعتبار باشد

– شرایط استخدامی در سطح قراردادهای گروهی صنفی در سوئد و یا در سطح معمول آن شغل یا رشته باشد

– سندیکا و اتحادیه صنفی مربوطه نظر خود را پیرامون شرایط استخدامی اعلام کرده باشد

شما باید حداکثر دو هفته پس از آنکه تصمیم اخراجتان از سوئد قوت اجرایی پیدا میکند تقاضای خود را به اداره مهاجرت ارائه نمایید. تقاضا می بایست به یکی از شعب اداره مهاجرت که دارای بخش صدور مجوز باشد ارائه شود. شما می بایست همزمان با تسلیم تقاضا قادر به نشان دادن یک پاسپورت معتبر باشید و هزینه تسلیم تقاضا را نیز پرداخت کرده باشید.

این وظیفه کارفرماست که به اداره مهاجرت نشان دهد که شراطی استخدامی رعایت شده است. کارفرما این کار را از طریق تکمیل فرم 232011 که شما ضمیمه تقاضای خود می کنید انجام می دهد.

حق شکایت

تصمیم مخالفت با درخواست اجازه کار قابل شکایت به مرجع بالاتری نیست. در این صورت تصمیم قبلی مبنی بر اخراج و ممنوعیت ورود به قوت خود باقی است و شما موظف به ترک کشور هستید.

 
معنای صدور یک اجازه کار

اگر مدت استخدام محدود باشد دارنده کار، اجازه کار و اقامت برای همان مدت دریافت می کند، این مدت برای هر بار می تواند حداکثر 2 سال باشد. در مدت 2 سال اول اجازه کار و اقامت وابسته به یک کارفرمای مشخص و بک شغل مشخص است. اگر اجازه کار و اقامت شما پس از گذشت دو سال تمدید گردد دیگر وابسته به یک کارفرمای مشخص نیست اما کماکان وابسته به یک شغل مشخص است.

پس از 48 ماه می توانید اجازه اقامت دائم دریافت کنید. تصمیم اخراجی و ممنوعیت ورود قبلی شما تنها همزمان با دریافت اجازه اقامت دائم لغو می شود. اگر کار خود را از دست بدهید اداره مهاجرت می تواند در صورتیکه در طی مدت 3 ماه کار جدیدی پیدا نکنید اجازه اقامتتان را باطل نماید. در برخی موارد مجبور به ارائه یک تقاضای کار جدید خواهید شد.

تسلیم یک تقاضای کار به این معنی نیست که تهیه کردن مقدمات بازگشت شما به کشورتان متوقف شده است. این بستگی به این دارد که تقاضای تسلیم شده از سوی شما تا چه حدی حائض شرایط باشد. تصمیم اخراج شما حتی پس از صدور اجازه کار و اقامت به قوت خود باقی است. شما تا زمانی که دارای اجازه معتبر باشید می توانید در سوئد بمانید. تصمیم اخراج شما زمانی اغو می شود که اجازه اقامت دائم خود را دریافت کنید.

اعضای خانواده شما می توانند برای همان مدتی که شما اجازه کار و اقامت دریافت کرده اید اجازه اقامت بگیرند.

 
منظور از اعضای خانواده افراد زیر می باشند:

– همسر, همزی (سامبو) و یا شریک زندگی ثبت شده

– فرزندان زیر 21 سال دارنده کار و نیز فرزندان زیر 21 سال همسر, همزی و یا شریک زندگی ثبت شده وی

برای اینکه فرزندان بالای 18 سال بتوانند بر این اساس اجازه اقامت دریافت کنند می بایست ثابت شود که آنان جهت امرار معاش خود وابسته به والدین می باشند

قوانین جدید تنها از روز 15 دسامبر 2008 قوت قانونی پیدا کرده اند و تنها آن دسته از متقاضیان پناهندگی که تصمیم اخراجشان قوت اجرایی یافته باشد قادر به استفاده از آن هستند. تقاضای اجازه کار همچنین می بایست در مدت دو هفته پس از قوت اجرایی یافتن تصمیم اخراج ارائه شود. در نتیجه آن دسته از متقاضیان پناهندگی که تصمیم اخراجشان قبل از روز اول دسامبر سال 2008 قوت اجرایی پیدا کرده باشد قادر به استفاده از قوانین جدید نخواهند بود.

نظرات () تاریخ : یکشنبه 31 مرداد 1395 زمان : 10:58 بازدید : 275 نویسنده : معدب پور
ارسال نظر برای این مطلب

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتی

تبلیغات
Rozblog.com رز بلاگ - متفاوت ترين سرويس سایت ساز
اطلاعات کاربری
نام کاربری :
رمز عبور :
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آرشیو
  • 1395
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 27
  • کل نظرات : 0
  • افراد آنلاین : 1
  • تعداد اعضا : 0
  • آی پی امروز : 13
  • آی پی دیروز : 12
  • بازدید امروز : 35
  • باردید دیروز : 40
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 277
  • بازدید ماه : 1,836
  • بازدید سال : 7,844
  • بازدید کلی : 29,569