close
رزرو آنلاین هتل
تور چین
مهاجرت به کانادا ، مهاجرت به استرالیا ، اقامت - 3
loading...

مهاجرت به کانادا ، مهاجرت به استرالیا ، اقامت

شرایط تحصیل در ایتالیا و مهاجرت در آن و دریافت ویزا

عنوان : شرایط تحصیل در ایتالیا و مهاجرت در آن و اخذ ویزا

هزینه تحصیل در دانشگاه های انگلیسی زبان به طور میانگین برای دوره های کارشناسی و کارشناسی ارشد و دکتری، حدوداً 1200 تا 3000 یورو در سال می باشد. بیمه دانشجویی حدوداً 150 یورو در سال هزینه دارد. هزینه زندگی به طور متوسط ماهیانه 400 – 500 یورو برای دانشجویان مجرد و برای متقاضیان متاهل به طور متوسط برای هر نفر حدود 200-300 یورو افزوده می شود.

پرداخت شهریه معمولا در دو قسط قابل پرداخت است که قسط اول زمان ثبت نام و زمان حضور دانشجو در ایتالیا و قسط دوم 6 ماه بعد پرداخت می شود.

 

امکان کاهش قابل توجه شهریه

همچنین به جز بورسیه، با توجه به توانایی هایی موجود موسسه امکان کاهش شهریه سالیانه شما تا حد 500 یورو در سال نیز وجود دارد و با توجه به مورد تایید بودن این دانشگاه ها از نظر وزارت علوم ایران، در مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری از ترم دوم تحصیل ارز دانشجویی تعلق میگیرد.

انواع بورس در ایتالیا:

در کل کمک تحصیلی در ایتالیا به سه نوع می باشد:

1. کاهش شهریه و پرداخت شهریه 500 تا 1000 یورو در سال

2. اخذ کمک تحصیلی از دولت ایتالیا به مبلغ 2500 تا 3000 یورو

3. بورس کامل 11000 تا 20000 یورویی که مختص دانشجویان ممتاز می باشد.

مدارک لازم جهت اخذ ویزا

 

    فرم ویزا

    ترجمه کلیه مدارک تحصیلی و کلیه ریز نمره ها از مقطع دیپلم تا مقطع فپق لیسانس توسط مترجم رسمی با تاییدیه دادگستری و امور خارجه به زبان ایتالیایی

    ترجمه شناسنامه (1 نسخه + 2 کپی از ترجمه)

    اصل و کپی گذرنامه (2 نسخه از کپی)

    اصل و کپی آخرین مدرک تحصیلی (ترجمه شده به ایتالیایی)

    ترجمه شرح دروس لیسانس اخذ شده

    یورو به عنوان اعتبار

    4 قطعه عکس رنگی پشت نویسی شده به لاتین 3*4

    نامه پذیرش دانشگاه

    مدارک زبان که توسط دانشگاه مورد نظر درخواست شده باشد.

    ضمانت نامه مالی محضری که نشان دهنده این است که شخص ثالثی تمامی هزینه های دانشجو را متضمن شده که این ضمانت نامه یا پرینت درآمد شخصی است که ماهیانه حداقل 1,800,000 تومان درآمد دارد و یا موجودی بانکی 40,000,000 تومان برای مقطع لیسانس و 20,000,000 تومان برای مقطع فوق لیسانس می باشد.

    پرینت رزرو بلیط رفت و برگشت

    رزومه شخصی (دانشجویان لیسانس و فوق لیسانس)

    کپی از تمامی مدارک

 

مدارک لازم بورس تحصیلی کشور ایتالیا:

 

    ترجمه رسمی شناسنامه متقاضی و تایید آن توسط دادگستری و سفارت

    ترجمه رسمی شناسنامه سرپرست خانواده و تایید آن توسط سفارت و دادگستری

    فیش حقوقی سرپرست خانوار و ترجمه آن و تایید توسط سفارت

    گواهی تبدیل یورویی (صادره از بانک مرکزی واقع در میرداماد) و ترجمه آن

    اجاره نامه منزل و ترجمه آن

 

موارد زیر در امتیاز بندی و اعطای آسان تر بورس تحصیلی در ایتالیا تاثیر دارد:

 

    خواهر یا برادر زیر 6 ماه دارید و پدر و مادر هر دو سر کار هستند و بچه در خانه تنها هست.

    اگر کسی تازه ازدواج کرده و ترجمه عقد نامه را ارایه دهد خانواده جدید حساب میگردد.

    با ذکر درصد هر کدام از پدر و مادر معلول باشند.

    با ذکر درصد اگر محصل معلول باشد.

    پدر و مادر محصل یکی یا هر دو فوت کرده اند (تنها هست)

    پدر یا مادر با محصل تنها زندگی میکنند و یکی از آنها فوت کرده یا جدا شده

    یک نفر یا چند نفر دیگر در خانواده در حال تحصیل دانشگاهی در یک شهر دیگر هستند (اینکه شهرهای ایران هم شامل میشود نمی دانم)

مدارک ثبت نام دانشگاه

    اصل ترجمه مدرک تحصیلی و ریز نمرات که قبلا توسط سفارت ایتالیا در تهران ارزشیابی شده

    کلیه مدارکی که قبلا به تایید سفارت ایتالیا در تهران رسیده است.

    پاسپورت

    کد مالیاتی

    4 قطعه عکس

نظرات () تاریخ : دوشنبه 18 مرداد 1395 زمان : 10:45 بازدید : 163 نویسنده : معدب پور

اقامت در انگلستان از راه سرمایه گذاری

عنوان : اقامت در  انگلستان از طریق سرمایه گذاری

انگلستان

انگلستان یكی از اقتصادهای بزرگ جهان و از کشورهای مطرح در زمینه کسب و کار و تجارت بین المللی ازقرنهای پیش تابه امروز بوده است. این کشوریكی از بزرگترین مراکزمالی جهان و اروپا بوده وبسیاری ازبانكهای بزرگ جهان در انگلستان قرار دارند. سابقه تاریخی و موقعیت مهم این کشور در تجارت بین الملل، انگلستان را به یكی از مراکز اصلی کسب و کار و تجارت تبدیل کرده است.

آماری جدید نشان می دهد تعداد افراد ثروتمند مقیم لندن بیشتر ازهر شهردیگری در جهان است که همین مساله اعتبار بالای این کشور در جذب کارآفرینان و صاحبان سرمایه را نشان میدهد. طی سالهای اخیر دولت انگلستان قوانین متعددی را جهت جذب بیشتر سرمایه داران و کارآفرینان تصویب و اجرا نموده است. درنتیجه هم اکنون فرصتی بی نظیر برای علاقمندان به راه اندازی کسب و کار و سرمایه گذاری انگلستان وجوددارد تا ضمن فعالیت در یكی از مهمترین مراکز تجاری و مالی دنیا، اقامت انگلستان را برای خود و اعضای خانواده اخذ نمایند.

ثبت شرکت در انگلستان به همراه اقامت دائم برای سرمایه گذاران خارجی در کشور انگلستان با امکان تاسیس شعبه شرکتهای خارجی و شرکت تجاری با سرمایه گذاری 200.000 پوند و سرمایه گذاری 1.000.000 پوند

1 – با تاسیس شعبه شرکتهای خارجی در لندن .

2 – با سرمایه گذاری 200.000 پوند.

3- با سرمایه گذاری 1.000.000 پوند.
اقامت در کشور انگلستان

مدیران تمام اختیار نمایندگی شرکت خارجی می توانند از طریق وکیل انگلیسی بر اساس قانون اداره مهاجرت به انگلستان تقاضای اقامت بدهند .

برای سرمایه گذاری 200.000 پوند باید یک طرح تجاری ارائه داده شود که نشان دهد با شرکت تجاری می تواند پیشرفت مثبت داشته باشد.

برای سرمایه گذاری 1.000.000 پوند باید مقدار750.000.00 سهام از بورس لندن واز سهام شرکت های دولتی خریداری کند ومانده 250.000.00 به دلخواه سرمایه گذاری کنند.

همه کارهای اقامت انگلستان در کشور انگلستان توسط وکیل انگلیسی به پایان می رسد.

برنامۀ مهاجرت از طریق سرمایه گذاری انگلستان، به منظور جذب کردن سرمایه گذاران برگزیده وخانواده شان، در سال ۱۹۹۴ توسط دولت این کشور طراحی شد. متقاضیان می توانند با سرمایه گذاری قابل توجهی شامل شرایط این برنامه بشوند.

این برنامه (Tier 1) به سرمایه گذاران اجازه ورود به انگلستان را، برای مدتی که بستگی به سطح سرمایه گذاری دارد، می دهد.

پس از زمان مقررقانونی، متقاضی می تواند ویزای خود را تجدید یا درخواست اقامت دایم نماید.

از آوریل ۲۰۱۱، آژانس مرزی بریتانیا، گزینه های متفاوت سرمایه گذاری با سه سطح مختلف سرمایه گذاری اعلام کرده است.

فرق این برنامه با سطوح مختلف سرمایه گذاری وبرنامه ای که سابقأ در دسترس بود، به این منظور است که متقاضیان با دارایی بالا بتوانند هرچه سریع تر اقامت دائم خود را بدست آورند.

برای استفاده از برنامۀ مهاجرت از طریق سرمایه گذاری انگستان، شما باید یکی ازگزینه های مالی سرمایه گذاری زیر را داشته باشید:

دارایی خالص شخصی             سرمایه گذاری

۲،۰۰۰،۰۰۰ £ پوند                 ۱،۰۰۰،۰۰۰ £ پوند

۱۰،۰۰۰،۰۰۰ £ پوند                 ۵،۰۰۰،۰۰۰ £ پوند

۲۰،۰۰۰،۰۰۰ £ پوند               ۱۰،۰۰۰،۰۰۰ £ پوند

 
معیارهای دیگر شامل :

    به جز کسانی که کار تجاری خود را راه انداخته اند، متقاضیان باید بدون اشتغال به هرنوع کاری، قادر به پرداخت هرگونه خرجهای مربوط به زندگی و مسکن خود و خانوادشان باشند.
    اقامت فیزیکی و زندگی در انگلستان اجباری است. متقاضی باید ۷۵٪ وقت خود را، که معادل ۹ ماه در سال می باشد، در این کشور بسر ببرد.

مزایای اقامت انگلستان:

    انگلستان یکی از بهترین استاندارد های زندگی را در میان کشورهای جی ۸ دارد.
    جامعه ایست متنوع و چند فرهنگی، همۀ اقوام فرهنگی و دینی مختلف دنیا در اینجا دیده میشود.
    استاندارد بالا ازنظر آموزش و پرورش، با شبکۀ وسیعی از مدارس دولتی و خصوصی که بیش از ۱۵۰ دانشگاه و مؤسسۀ آموزش عالی را نیز شامل می شود.
    یکی از بهترین سیستم های بهداشتی و درمانی جامع دنیا را داراست.
    عضو اعظم اتّحادیه اروپا، انگلستان راهی است آسان، برای دسترسی به تمام این قارّه . لندن بی نظیر در قلب آن، یکی از مراکز اقتصادی مهّم دنیا می باشد.
    نظام مالیاتی بسیار مناسب، خصوصأ برای سرمایه گذاران ثروتمند خارجی مقیم انگلستان می تواند مفید باشد.
    پاسپورت انگلستان یکی از با ارزش ترین پاسپورت ها برای سفر به چهار گوشۀ دنیا محسوب می شود.





گزینه های سرمایه گذاری:

واجدین شرایط استفاده از برنامۀ مهاجرت از طریق سرمایه گذاری انگلستان، می توانند یکی از گزینه های زیررا برای سرمایه گذاری خود انتخاب کنند:

سرمایه گذاری کامل

متقاضی باید ۷۵٪ مقدار سرمایۀ مشخص برای برنامۀ مهاجرت مورد نظر خود را، در انگلستان، از طریق اوراق قرضۀ دولتی، خرید سهام یا وام های شرکت های فعال تجاری ثبت شده در این کشور، سرمایه گذاری کند.

۲۵٪ باقی ماندۀ مقدار سرمایۀ مشخص شده را باید از طریق خرید ملک و املاک یا به طور سپردۀ ثابت درموسسات مالی مجاز انگلستان حفظ و نگهداری شود.

متقاضیان که مایل به انتخاب این گزینۀ سرمایه گذاری هستند، باید ۱۰۰٪ سرمایه گذاری خود را، از طریق اوراق قرضۀ دولتی در انگلستان بکنند.

با توجه به لیست زیر هرچه مقدار سرمایه گذاری، با در نظر گرفتن دارایی های خالص، بیشتر باشد، دریافت اجازۀ اقامت دائم خود (indefinite leave to remain )ILR، سریع تر انجام می شود.

دارایی خالص شخصی: ۰۰۰،۰۰۰، ۲ £ پوند سرمایه گذاری کامل: ۰۰۰،۰۰۰، ۱ £ پوند

مدت اقامت فیزیکی برای اجازۀ اقامت دائم : ۵ سال

دارایی خالص شخصی: ۰۰۰،۰۰۰، ۱۰ £ پوند سرمایه گذاری کامل: ۰۰۰،۰۰۰، ۱ £ پوند

مدت اقامت فیزیکی برای اجازۀ اقامت دائم : ۳ سال

دارایی خالص شخصی: ۰۰۰،۰۰۰، ۲۰ £ پوند سرمایه گذاری کامل: ۰۰۰،۰۰۰، ۱۰ £ پوند

مدت اقامت فیزیکی برای اجازۀ اقامت دائم : ۲ سال

مبلغ پیش پرداخت برای استفاده از تأمین مالی سرمایه گذاری، هنگام دریافت کامل پرونده درخواست متقاضی، نسبت به نرخ بهره روز تعیین می شود.

نظرات () تاریخ : یکشنبه 17 مرداد 1395 زمان : 10:6 بازدید : 112 نویسنده : معدب پور

سبک های یادگرفتن شبکه و اعلام موسسات معتبر تعلیم شبکه در ایران

عنوان : سبک های فراگرفتن network و اعلام آموزشگاه های معتبر آموزش شبکه در ایران

 آموزش فوتبال ، خرید ادکلن ، خرید شارژ ایرانسل، همراه اول، رایتل، تالیا ، پیشرو باکس ، ثبت آگهیراینترنتی ، تبادل لینک ، اخبار روز ، ثبت آگهی رایگان ، پد دفع سموم بدن ، توپ20 ، دانلود آهنگ جدید ، افزایش اددلیست یاهو ، دسترسی به مجلات و مقالات علمی ، یک باکس ، نت گشت ، نمایشگاه مبل گلستان ، ساخت وبلاگ ، مجله آرايش و زيبايي ، فان سی،تفریحی ،عکس بازیگران ،زناشویی، مدل لباس، دکوراسیون، آشپزی ، سئو وب سایت ، خبرآموز ، سلطان وب ، تبادل لینک رایگان اتوماتیک هوشمند سه طرفه 

نظرات () تاریخ : شنبه 16 مرداد 1395 زمان : 12:40 بازدید : 117 نویسنده : معدب پور

باورهای غلط متداول اقدام کنندگان مهاجرت به کانادا

عنوان : اشتباهات متنوع متقاضیان مهاجرت به کانادا

کشور کانادا دارای بیش از 60 برنامه مهاجرتی می باشد که هر کدام از آنها معیارهای خاصی برای پذیرش متقاضیان دارند. اداره مهاجرت و شهروندی کانادا می کوشد تا برنامه مهاجرتی طراحی کند که شرایط آن بسیار واضح باشد.

با این حال، همه ساله تعداد بسیار زیادی از درخواست های متقاضیان، به دلیل اشتباهات آنها برگردانده یا رد می شود.

این اشتباهات اغلب به طور تصادفی توسط متقاضیان روی می دهد. گاهی اوقات اشتباهات قابل تصحیح هستند و می توان درخواست اقامت را دوباره ارائه کرد. اما ممکن است یک اشتباه جبران پذیر نباشد و فرد شانس خود را برای دریافت اقامت کانادا از دست بدهد.

 

4اشتباه متدوالی که متقاضیان مهاجرت به کانادا ممکن است انجام دهند در زیر عنوان شده است: (لازم به ذکر بوده، این اشتباهات را می توان به برنامه های مهاجرتی دیگر کشورها چون استرالیا، دانمارک و ... تعمیم داد)

•    وجود تناقض در تاریخ های عنوان شده در فرم های مهاجرتی

در برنامه های مهاجرتی اقامت دائم و حتی اقامت موقت، در هنگام ارائه درخواست، باید با جزئیات به تاریخ هایی (تولد، تحصیل، کار و ...) اشاره شود. در محاسبات زمانی نباید کوچک ترین خللی وجود داشته باشد. حتی فواصل زمانی یک هفته ای نیز باید به طور دقیق محاسبه گردند. برای جلوگیری از بروز هرگونه اشتباه، حتی زمان های بیکاری باید عنوان شوند. شما باید درخواست خود را چندین بار بررسی نمایید تا مطمئن شوید تمامی تاریخ ها به درستی درج شده اند. این تاریخ ها با مدارک پیوست شده، برای تشخیص صحت آن ها مطابقت داده خواهد شد.

•    نداشتن حداقل ها

شرط داشتن یک حداقل مهارت در بیشتر برنامه های مهاجرتی اقامت دائم کانادا وجود دارد. به عنوان مثال، اگر نمره زبان فرد متقاضی کمتر از حداقل نمره تعیین شده باشد، شرایط ارائه درخواست را نخواهد داشت. برای جلوگیری از بروز این اشتباه نیز باید شرایط مربوط به توانایی زبان را به خوبی مطالعه کرد و از صحت آن مطمئن شد.

•    فهرست کردن نام افراد غیر وابسته

برای برنامه های اقامت دائم کانادا تنها همسران، فرزندان و فرزندان خوانده ها جزء وابستگان متقاضی اصلی به حساب می آیند. با این حال برخی از متقاضیان دچار سوء تفاهم می شوند و اسامی پدر، مادر، خواهر یا برادر خود را نیز در لیست اسامی وابستگان ذکر می نمایند. این اشتباهات منجر به تاخیر انداختن در سرعت بررسی پرونده خواهد شد.

•    نامه های سوابق کاری بی محتوا

در اکثر برنامه های مهاجرتی نیاز است که برای سوابق کاری، فرد نامه اشتغال جهت تایید آن را ارائه کند. این نامه توسط کارفرمای فعلی یا کارفرمایان قبلی ارائه می گردد و نوع کار فرد را به صورت جزئی شرح می دهد. موارد زیر باید در این نامه ها رعایت گردند:

•    درج سمت شغلی

•    درج ساعت کاری

•    درج حقوق و شرایط کاری

•    درج شرح وظایف شغلی

•    درج امضای کارفرما

•    نامه پرینت شده در سربرگ شرکت

•    درج اطلاعات شرکت مانند آدرس و شماره تلفن

اگر اطلاعات فوق در نامه اشتغال عنوان نشده باشد، این نامه به عنوان تاییدیه سابقه کار متقاضی مورد قبول قرار نخواهد گرفت.

با کمی تلاش، برنامه ریزی دقیق و استفاده ار تجربیات افراد آگاه، به دور از اشتباهات به هدف خود برسید.

نظرات () تاریخ : پنجشنبه 14 مرداد 1395 زمان : 11:38 بازدید : 99 نویسنده : معدب پور

فو ق العاده ترین آتلیه عروس های ایرانی

عنوان: شیوه های سبک های خرید لباس تور بسیار زیبا و منحصربفرد

خرید دانگل براوو ، فروشگاه ساعت دیواری ، عینک ریبن اصل ، شلوار ساپورت ، گیرنده دیجیتال موبایل ، ساخت وبلاگ رایگان ، پاور بانک همراه ، ساعت مچی کاسیو ، خرید مونوپاد ، دستگیره آشپزخانه سیلیکونی ، خرید ساعت دیواری مدرن ، فروشگاه خرید ساعت دیواری ، توپ هاور بال hover ball ، خرید ساعت مچی کاسیو ، کارواش خانگی ، پد دفع سموم بدن ، خرید لیوان لنزی ، خرید گن لاغری مردانه ، اتو موی پرو ویو prowave ، لباس زنانه ، عینک آفتابی مردانه ، ساعت مچی ارزان ، ساعت دیواری فانتزی ، خرید مونوپاد ارزان ، مونوپاد حرفه ای ، خرید مونوپاد با ضمانت ، خرید لباس زنانه ، شلوارک لاغری هات شیپر ، فروش فانی بافت ، عینک آفتابی مارک ، چراغ جادویی لایت آپ light up ، گن لاغری میس بلت ، دستکش جادویی سیلور تاچ ، آرایشگاه زنانه ، مونوپاد ، گن لاغری ، ساخت وبلاگ ، فروش گوش پاکن برقی ، ظرف رب ربی ، تبادل لینک ، خرید کیف

نظرات () تاریخ : چهارشنبه 13 مرداد 1395 زمان : 10:28 بازدید : 122 نویسنده : معدب پور

اخذ مهاجرت سوئد از روش ازدواج

عنوان : گرفتن مهاجرت سوئد از راه ازدواج

سوئد در شمال اروپا در شبه جزیره اسکاندیناوی قرار دارد. از غرب با کشور نروژ، از شمال شرق با کشور فنلاند، از شرق با خلیج بوتنیا، از جنوب شرقی با دریای بالتیک و از جنوب غربی با کشور دانمارک همسایه‌ است. نام این کشور در فارسی از نام آن در زبان فرانسوی (Suède) گرفته شده‌است. پایتخت این کشور شهر استکهلم می باشد. سوئد با مساحت ۴۴۹٬۹۶۴ کیلومترمربع،سومین کشوربزرگ اروپا، از نظر مساحت است.


اقامت سوئد

این نوع اجازه اقامت فقط مربوط به ازدواج نیست و شامل والدین، فرزندان، همسر، سامبو، و یا همسر آینده می شود.
قوانین مربوط به شخص مقیم سوئد

شخص مقیم سوئد موظف به پر کردن پرسشنامه ای مربوط به شخص متقاضی خواهد بود. در صورتی که شخص درخواست کننده از یکی از سفارتخانه های سوئد درخواست خود را ارسال کند نیاز به نامه ای از اداره مالیات (پرشون بویس) خواهد بود.
قانون لزوم حداقل درآمد

این قانون به تازگی به تصویب درآمده و بر اساس آن شخص مقیم سوئد در برخی شرایط ملزم به داشتن حداقل درآمد و مسکن برای همسر خود است.
این قانون شامل گروههای زیر نمی شود:

    تبعه های سوئد و کشورهای اتحادیه اروپا.
    کسانی که دارای اقامت دائم سوئد هستند و بیش از چهار سال در سوئد مستقر بوده اند.
    به عنوان پناهنده وارد سوئد شده اند.
    در صورتی که شما برای فرزند خود درخواست می کنید.


در صورتی که شما شامل این قانون می شوید:

در صورتی که شرایط شما شامل این قانون می شود باید موارد زیر را نشان دهید:

    داشتن حقوق(منبع درآمد) ثابت
    داشتن مسکن با بزرگی مناسب

مسکن مناسب برای دو نفر شامل یک خانه با حداقل 2 اتاق و آشپزخانه است. برای یک یا دو فرزند احتیاج به یک اتاق خواب مخصوص فرزندان خواهد بود.

 
سوالاتی که معمولا هنگام مصاحبه پرسیده می شود

    پیش زمینه شما(کودکی، تحصیلات، کار، محل درآمد، مسکن، اوقات فراغت، خانواده)
    آیا قبلا همسری داشته اید؟
    کی شما و همسرتان اولین بار با یکدیگر ملاقات کردید؟
    چگونه تماستان را با یکدیگر حفظ می کنید؟
    کی برای اولین بار به عنوان زوج محسوب شدید؟
    با چه زبانی با یکدیگر صحبت می کنید؟
    در صورتی که قبلا با هم زندگی کرده اید مکان ها و مدت آن را ذکر کنید.
    برنامه های آینده شما در مورد کار، فرزند، تحصیلات و غیره جیست؟
    اطلاعات مربوط به خانواده خود و همسرتان را بنویسید(اقوام درجه اول)
    درآمد شما از کجا تامین میشود و حقوق شما چقدر است؟
    هزینه های مسکن و دیگر مخارج شما چقدر است؟
    مسکن شما چند اتاق دارد و متراژ آن چقدر است؟










 
در صورتی که پاسخ منفی گرفتید

در صورتی که اداره مهاجرت به تقاضای اقامت شما پاسخ منفی بدهد می توانید تا پیش از سه هفته بعد از تاریخ دریافت تصمیم اقدام به درخواست تجدید نظر نسبت به پرونده کنید. اداره مهاجرت موظف خواهد بود دوباره پرونده شما را بررسی کند.
هنگام درخواست تجدید نظر

درخواست تجدید نظر به صورت یک نامه خواهد بود که در آن موارد زیر باید ذکر شود:

   بنویسید که نسبت به چه پرونده ای اعتراض دارید و چه تغییری باید پیدا کند

   نام ، شماره شناسنامه، شماره پاسپورت تاریخ تولد، آدرس و شماره تلفن خود را ذکر کنید

   حتما نامه را با نام خود امضا کنید

   درخواست تجدید نظر را به دفتری در اداره مهاجرت که تصمیم قبلی را اخذ کرده ارسال کنید.

 
در صورتی که اداره مهاجرت مجددا پاسخ منفی داد:

در صورتی که اداره مهاجرت همچنان به تصمیم خود پایبند بود میتوانید به یکی از دادگاههای مهاجرت سوئد(در شهرهای استکهلم، گوتنبرگ و مالمو) مراجعه کنید. هر یک از دادگاههای مذکور مسئول بررسی پرونده های خاصی هستند.

نظرات () تاریخ : سه شنبه 12 مرداد 1395 زمان : 13:15 بازدید : 118 نویسنده : معدب پور

تست

تست

تست

تست

تست

تست

تست

تست

تست

تست

تست

تست

تست

تست

تست

نظرات () تاریخ : پنجشنبه 07 مرداد 1395 زمان : 9:1 بازدید : 130 نویسنده : معدب پور

تبلیغات
Rozblog.com رز بلاگ - متفاوت ترين سرويس سایت ساز
اطلاعات کاربری
نام کاربری :
رمز عبور :
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آرشیو
  • 1395
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 27
  • کل نظرات : 0
  • افراد آنلاین : 1
  • تعداد اعضا : 0
  • آی پی امروز : 3
  • آی پی دیروز : 10
  • بازدید امروز : 7
  • باردید دیروز : 30
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 7
  • بازدید ماه : 1,177
  • بازدید سال : 2,518
  • بازدید کلی : 24,243